Verkaik aanhangwagens is aangesloten bij Bovag

Onderhoud en reparatie

Eduard | Daxara | Rova | Humbaur | Indespension | Stema | Vlemmix | WM Meyer

J

Onderhoud

Bij Verkaik Waarder checkt een gecertificeerde keurmeester uw aanhangwagen op meer dan vijftig punten. Voldoet hij nog aan alle wettelijke eisen? De remmen worden afgesteld. De draaiende delen worden gesmeerd. De oplooprem, bandenspanning, verlichting en vloer worden gecheckt. De eventueel te vervangen onderdelen zijn van originele kwaliteit, omdat we vinden dat alleen dan uw aanhangwagen in topconditie kan blijven. Om zo voor U een topprestatie te kunnen leveren.
Op reparatie en onderhoud krijgt U natuurlijk ook de vertrouwde BOVAG garantie.

Reparaties en aanpassingen

Gebreken en schade van uw aanhangwagen kunnen wij repareren. Spoedreparaties van bijvoorbeeld verlichting kunnen wij in de meeste gevallen direct voor u uitvoeren. Indien gewenst kunnen we ook ter plaatse reparaties uitvoeren.
Soms zijn er behoeften die niet standaard te koop zijn. Neem dan eens contact op, want wij fabriceren zelf regelmatig allerlei oplossingen op of aan aanhangwagens.

Vervangende aanhanger

Mocht het zo zijn dat onderhoud of reparatie aan uw aanhangwagen langer duurt dan gewenst, dan hebben we altijd wel een aanhangwagen staan die u dan gratis kunt gebruiken.

Haal en breng SERVICE

Heeft  u geen tijd om uw aanhanger te brengen of te halen, dan kunnen wij uw aanhangwagen op komen halen of weer terug brengen. Dat is wat wij SERVICE noemen!

werkplaats

vervangende aanhangers

Zelfbouw

100%

Bovag garantie

“Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, kwaliteit en oplosstinsgerichtheid. DIt in combinatie met een goede prijs-kwaliteit zorgt ervoor dat klanten graag bij ons terug komen.”

Contact

0348-501429

Showroom

De Groendijck 49
3466 NJ Waarder

Email

info@verkaikwaarder.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
zaterdag 09.00 – 13.00 uur
Tijdens openingstijden: 0348-501429
’s avonds op afspraak

Stuur een bericht